Колекція SS22 прославляє поезію та чутливість поета, коли справа доходить до спостереження за життям і природою. Шукати красу й емоції у звичайному, прекрасному й не дуже прекрасному — це не менш акт бунтарства, а й життєва необхідність. Місцеве виробництво з використанням органічної бавовни, стійких волокон і перероблених матеріалів. Хай живе поезія. весело провести час!
Фотографія Ракель Чічері. Художнє керівництво Бобо Чозес. Стайлінг від Duygu Massol. Макіяж і зачіска Ани Санчес-Пенья. Асистент зі стилю Марк Ліл. Поети — Абубакар, Клара, Кюдель, Ноа, Софія, Варвара.
ФАКТИ СТАЛОГО РОЗВИТКУ
Ми хочемо замінити звичайні матеріали на більш стійкі, які мають менший вплив як на природу, так і на здоров’я людини.
♦ 96% наших колекцій виготовляються на території Іспанії та Португалії, з яких 73% виготовляються не далі, ніж за 10 км від нашої штаб-квартири.
♦ Органічна бавовна має сертифікат GOTS і досягає 82%.
♦ Ми запровадили BCI (Better Cotton Initiative) як нове стале джерело та досягли 7%.
♦ ​​Трикотаж виготовлений на 100% з екологічно чистої бавовни.
♦ Одинарний трикотаж, фліс і м’який махровий фліс складаються з 100% органічної бавовни.
♦ Для верхнього одягу використовується перероблений поліамід.
♦ Джинсова тканина на 20% складається з переробленої бавовни, сертифікованої GRS.
♦ Купальники виготовлені з переробленого поліаміду та мають 100% UPF 50+.
♦ Ми використовуємо стійкі волокна, такі як ліоцел, віскоза Ecovero.
♦ Більшість аксесуарів виготовлено з переробленого поліестеру.
♦ Ми співпрацювали зі словацьким взуттєвим брендом Novesta, щоб розробити веселі кросівки, виготовлені повністю в Європі, використовуючи 100% натуральну гумову суміш для підошви.
♦ Колекція SS22 включає найзнаковіші аксесуари для дому, такі як керамічні кухлі, склянки та дитячі кухлі з PLA, повністю біорозкладаного термопластичного полімеру, що складається з відновлюваної сировини. Підноси виготовляють із берези у Швеції, а алюмінієві пляшки без BPA виготовляють в Іспанії.
♦ Наші продукти не містять нікелю та хрому, завжди сертифіковані нашими постачальниками та проаналізовані Інститутом текстилю та досліджень Aitex, щоб переконатися, що вони відповідають стандартам.
♦ Виробничі та оздоблювальні фабрики, з якими ми працюємо, сертифіковані OEKO-TEX.
♦ Крім того, усі наші постачальники повинні дотримуватися нашого Кодексу поведінки, який допомагає нам розділити спільну відповідальність за справедливу працю та безпечне робоче середовище.
Відкрийте для себе офіційний BSO нашої колекції SS22, оригінальний куратор пісень на захист мелодій і текстів як поезії, саме для того, коли ви дивитеся у вікно, дивлячись на пташок. Тепер доступний на Spotify!